piektdiena, 2014. gada 31. janvāris

Dāvanas Valentīndienā


Tāpat kā sniegs un Ziemassvētki, arī Valentīndiena mūs it kā pārsteidz nesagatavotus katru gadu. Sajuti 14. februāri tuvojamies, bet nav ne jausmas, ko lai uzdāvina savai otrajai pusītei? Lasi tālāk! 

Dāvana Valentīndienā nebūt nav jāuzskata par jauna velosipēda izgudrošanas procesu, jo atbilde ir pavisam vienkārša – Valentīndienas dāvanas ir dāvanas NO SIRDS! Ja dzimšanas dienas dāvanām jābūt saturīgām, noderīgām un dārgām, tad dāvanas Valentīndienā var būt relaksējošas, garšīgas, smaržīgas, aizraujošas, jutekliskas un galu galā – romantiskas!
dāvanas valentīndienā

Šeit būs daži ieteikumi:
  1. Ja vēl neesi pietiekami ilgu laiku pavadījis kopā ar savu otro pusīti un nejūties ērti visās situācijās, nederēs kopīga atkailināšanās un plunčāšanās SPA baseinos, pirtīs un erotiskajās masāžās. Šādā situācijā dāvanai jābūt satuvinošai un, iespējams, dāvana pat palīdzēs iepazīt vienam otru tuvāk! Kas gan vēl vairāk palīdz satuvināties kā kopīgs ekstrēms piedzīvojums (starpcitu, tas noder arī pāriem, kas bijuši kopā jau veselu mūžību un grib šo to atsvaidzināt)? Viena no iespējām ir vakariņas tumsā! Tieši tā! Ne sveču gaismā, bet TUMSĀ! Runā, ka tumsā visas maņas, izņemot redzi, saasinās. Līdz ar to, varēsi nobaudīt otro ēdienu, saldo ēdienu un iemalkot glāzi vīna, neredzot absolūti neko! Šādā veidā ir interesanti komunicēt ar savu partneri, jo arī viņš/viņa būs ‘neredzams’. Baudot ēdienu, varēsiet spēlēt tādu kā spēli – mēģināt uzminēt sastāvdaļas. Humora deva un apmierināta sāta sajūta garantēta!
  2.  Sportiskas aktivitātes ir ļoti līdzīgas mīlestībai, jo sportojot izdalās laimes hormons! Kāda ir tā laimes formula? Varbūt kopīga skvoša spēle vai brīvais lidojums palīdzēs! Varbūt esi pamanījis, ka attiecībās pietrūkst asumiņa? Skvošs atmodinās visus muskulīšus, kas ieslīguši ziemas miegā, un, kad saku ‘visus’, es arī domāju ‘VISUS’. Azarts, konkurence, izaicinājums – jums būs par ko parunāt, ticiet man. OK. Par skvošu tā kā būtu skaidrs, bet kas ir brīvais lidojums? Brīvais lidojums, ko piedāvā AERODIUM, ir fantastisks piedzīvojums, kuru var salīdzināt ar to sajūtu, kad esi iemīlējies. Tu lido, lidinies, plivinies pa gaisu bezsvara stāvoklī. Kad tad vēl, ja ne tagad? Izmanto Valentīndienu, lai piepildītu savu bērnības sapni! J
  3. Ir cilvēki, kuriem nepatīk dāvanas, kuras tu saņem, izlieto un tad aizmirsti. Pāriem, kuriem svarīgas paliekošas vērtības, noderētu viena jutekliska un neaizmirstama fotosesija. Runā, ka dāmas atraisās fotogrāfa klātbūtnē un kļūst par vēl sensuālākām būtnēm, pat īstām dievietēm. Plus vēl sieviete tik smuki sapucēta, uzkrāsota un safrizēta. Fotosesija ir ideāla dāvana Valentīndienā, jo tajā var izpausties ar dažādiem apģērbiem, stiliem, aksesuāriem un citiem rekvizītiem. Tā ir iespēja pārim iejusties dažādās lomās, kas palīdz arī intīmajā dzīvē.
dāvanas valentīndienā

Daudziem no jums noteikti ir jautājums – kāpēc vispār ir nepieciešamas dāvanas Valentīndienā? Vai tad nepietiek ar ikdienišķajiem skūpstiem, maziem mīlestības apliecinājumiem, ziediem un šokolādi? Patiesībā, cilvēki zemapziņā sev nosaka kaut kādu cenu, kā arī jebkurš cilvēks grib tikt novērtēts. Novērtē tās lietas, kuras otra pusīte dara tavā labā, uzdāvinot patīkamu un neaizmirstamu piedzīvojumu jums abiem.

!NEAIZMIRSTI! Pievieno kartiņu ar kādu personīgu tekstu no savas puses, uzskaitot tās lietas un vērtības, par kurām esi pateicīgs savai otrajai pusītei!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.